Diensten

Duurzame websites en applicaties

Op alle producten passen we onze duurzame werkwijze toe. Wij bouwen geheel nieuwe applicaties en websites, of verduurzamen jouw huidige.

Nieuwe Website of applicatie

Geheel nieuwe website of applicatie waarbij elke stap in de ontwikkeling rekening gehouden wordt met duurzaamheid, snelheid en veiligheid. We specialiseren ons in websites, webshops en web applicaties.

Website

Wij bouwen jouw website met de nieuwe en duurzame JAMStack methode. Dit betekent een razendsnelle website, onafhankelijk van aantal bezoekers, waar dan ook ter wereld. Daarnaast is deze methode erg veilig, je hoeft niet bang te zijn voor hackers of virussen. Als kers op de taart hoef je geen onderhoud te verrichten aan je website. Werkt deze nu? Dan werkt deze ook nog goed over 3 jaar. We vertellen je graag meer. Neem gerust contact op.

Webshop / E-commerce

Een flexibele webshop beginnen waarmee je altijd de concurrentie voor bent en je snel kunt schakelen? Headless E-commerce is de nieuwste trend. De achterkant waar je de webshop beheert is losgekoppeld van de voorkant. Dit betekent een razendsnelle, duurzame en flexibele webshop. Nieuwe functies toevoegen, een app maken van je webshop of een conversietest draaien? Schakel in een kwestie van dagen in plaats van weken of maanden.

Applicaties

Wij bouwen het liefst zogenaamde Progressive Web Apps. Deze web applicaties draaien als een echte applicatie op een mobiel, tablet of desktop. Direct te installeren vanuit je browser, zonder tussenkomende app store. Updates aan de applicatie worden vanzelf ingeladen. Combineer de flexibiliteit en kortere ontwikkeltijd van het web, met de voordelen van een échte app. We vertellen je graag meer!

Huidige Website verduurzamen

Blij met je huidige website, maar zou je graag willen kijken hoe je deze duurzamer kunt maken? Wij maken gebruik van een nieuwe techniek waarmee we groene aanpssingen kunnen doen aan je huidige site, zonder dat we bij de broncode hoeven te komen. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website op een groen netwerk draait.

Sneller, groener en veiliger

Met behulp van een nieuwe techniek kunnen we verbeteringen toepassen op jouw website zodat deze duurzamer, sneller en veiliger is. We hoeven niet aan de broncode van de website te komen en kunnen met een paar kleine handelingen meteen aan de slag, zonder dat je website uit de lucht gaat. We vertellen je graag meer in een gesprek.

Compenseren

Om het restant aan CO2 te compenseren kun je ervoor kiezen om dit te compenseren door het planten van extra bomen. Wij kunnen je helpen met het meten van de uitstoot en eens per jaar of per maand bomen te laten planten. We planten graag samen met je mee en nemen het werk voor je uit handen.
Web Apps

Samenwerken?
Neem contact op.

Zifera
Bisschop Hamerstraat 11
6511 NA Nijmegen
KvK: 71040900

info@zifera.nl

© Zifera